Есен со ракавици „без прсти“

Ракавиците „без прсти“ се вратија во мода. Од практични причини. Претпоставувате веќе зошто…

Шанел, есен/зима 2014/15

Шанел, есен/зима 2014/15

Се разбира, бидејќи можете на пример, додека го шетате навечер кучето, да типкате на мобилниот телефон.

Токму зависноста од „паметните“ телефони ги вратија во мода ракавиците кои се пресечени на прстите.

Волнени за секојдневни комбинации, а кожени за елегантна варијанта.

Дона Каран Њујорк, есен 2014

Дона Каран Њујорк, есен 2014

x

Check Also

Samsung ги прошири можностите на апликацијата SmartThings Find со Galaxy SmartTag опцијата

Прикачете го Galaxy Smart Tag локаторот на клучевите, паричникот или други важни ...