Ева Херцигова изгледа „топ“ во новата кампања на Yamamay

За редизајнираната „Бејзик“ колекција на марката за долна облека Yamamay позира супермоделот од 90-те години, Ева Херцигова.

Со полни 45 години, чешката убавица и глумица, Ева Херцигова, го покажува своето згодно тело на кое времето не му оставило никаква трага.

Yamamay за оваа кампања носи нов слоган  “Hey Girls!”, осмислен од самата Херцигова, со цел тоа да биде повик за модерните, деловни и успешни жени, но и за домаќинките кои се храбри и полни со љубезност и самодоверба.
За да се нагласи најинтимната димензија на секоја жена и да се поттикне личното „се чувствувам убаво“ чувство, хаштагот #confidentbeauty , Yamamay за оваа колекција го трансформираше во #MYCONFIDENTBEAUTY.

x

Check Also

Државна Лотарија го додели првиот МИНИ од инстант лозот МИНИ и МАКСИ

Најновиот инстант лоз на Државна лотарија на Македонија наречен МИНИ и МАКСИ ...