Еве како си поминавме на маршот со Ивце Пивце

САКАМЕ ШКОЛО. САКАМЕ ПОВЕЌЕ ЛЕКТИРИ. ДАВАЈТЕ ДОМАШНИ – НЕ СЕ ИЗДРЖУВА ВЕЌЕ!!! СЕКОЈ ДЕН МАТЕМАТИКА. СЕКОЈ ДЕН ЗА УЖИНКА – ГРАШОК И БОРАНИЈА беа паролите кои дечињата заедно со Ивце Пивце ги носеа од плоштад Македонија до Рамстор Мол.

Многу првачиња, вторачиња и што уште не, вчера уживаа во преубавиот марш кој го означи првиот училишен ден.

Маршот заврши во Рамстор Мол каде беа доделени ваучери за првите 100 дечиња, а во квизот на Ивце Пивце беа наградени многу дечиња со голем број на подароци.

Погледнете дел од атмосферата од маршот по повод кампањата Конечно школооооо

x

Check Also

Извојувајте ја главната „Шопинг победа“ преку плаќање со HalkPay на Халкбанк

Халкбанк АД Скопје со секој проект покажува дека е банка на луѓето. Од ...