Фантастичен протокол за слабеење што може да го нарачате и на домашна адреса!

Секој клиент се следи во текот на целот процес на слабеење и му се дава техничка и морална поддршка, насоки за правилна и рамнотежена исхрана.

Сте пробале различни диети, но резултатот секогаш бил изгладнување и враќање на килограмите. Ви ја претставуваме единствената метода за слабеење која се вика Noninvasive liposuction или Липосукциска исхрана, а функционира на принципот „да се натера телото да се храни со сопствените масни резерви“ и тоа без јо-јо ефект.

Тајната е во способноста на телото да користи различни извори на енергија, па и сопствените масти. Поедноставно кажано, тоа е обратен процес од дебелеењето. Дебелеењето е создавање на масти, липосукциската исхрана е нивно искористување.

Се работи за природен процес на метаболичко претворање на мастите во енергија, а резултатите се фасцинантни. За само две недели, колку што трае еден протокол, може да ослабнете 7 до 10 отсто од почетната телесна тежина.

Нема пад на енергијата, нема пад на шеќерот, намалено е чувството на глад, а првите резултати се видливи после 24 часа што дава дополнителна мотивација. Посебно треба да се истакне дека Липосукциската исхрана има видни ефекти на обликување на телото и на намалувањето на обемот во критичните зони, па поради таа естетска трансформација всушност се нарекува „липосукциска“. Затоа, е многу популарна меѓу жените.

Диетотерапијата се темели на протокол на исхрана од две недели, кој е енергетски и нутритивно избалансиран, спрема насоките и препораките од EFSA (Европска агенција за сигурност на храната). Во текот на денот се храните со сопствените масти, а навечер тука е месото, рибата и разновидниот зеленчук. Како помошно средство за слабеење, се употребуваат природни аминокиселини и диетни влакна од растението конјак глукоманан со клиничко докажано делување (одобрено од EFSA).

Овој третман е потполно сигурен за здравјето. Ги задоволува сите препораки и стандарди на Советот за диететски производи и исхрана. Помошните средства за слабеење се произведуваат според високи фармаколошки стандарди во Германија, а фабриката е член на Меѓународното здружение за нутритивни истражувања. Методот веќе се години успешно се спроведува во дел од светот и поминува низ строги контроли и анализи. А искуствата на корисниците се исто така многу позитивни.

Важно е да се истакне дека секој клент се следи во текот на целот процес на слабеење и му се дава техничка и морална поддршка, насоки за правилна и рамнотежена исхрана. Протоколот е едноставен што дури можете и да го нарачате на домашна адреса, а консултациите да ги направите преку телефон.

Само јавете се на телефоните 02 3231223, 070 535033. Центарот на „Интернешнл хелт“ во Скопје дава бесплатни совети под раководство на доктор Валентина Крстеска.

x

Check Also

Како да ги отстраните дамките од акни на вашето лице?  

Акните се скоро неизбежен дел од животот и можат да се појават ...