Фасцинантни новогодишни елки во луксузните хотели низ светот

Ви претставуваме неколку новогодишни елки кои деновиве ги разубавуваат лобите во хотелите со пет ѕвездички.

Елката во лондонскиот хотел „Клариџис“ е дело на Долче и Габана. Декорирана е со 9.000 светилки и 300 рачно изработени украси.

elka 1

„Њујорк Палас“ хотелот е разубавен со неколку новогодишни елки, декорирани со над 68.000 светилки и 32.000 украси.

elka 2

Хотелот „Фор сизн“ во Париз се гордее на елките-скулптури дизајнирани од Џеф Летам.

slika 5

На Блискиот исток подеднакво се чувствува празничната атмосфера. А најимпресивна е елката во хотелот Емират палас.

x

Check Also

Доделени Еуролинк стипендии за 30 студенти од Правен факултет „Јустинијан Први“, во вкупна вредност од 1 700 000,00 денари

Во насока на реализирање на годишните активности, вчера во просториите на Еуролинк Осигурување ...