Femme fatale: Лана Дел Реј во новиот краток филм како од соништата на Дејвид Линч (ВИДЕО)

Новиот краток филм на Лана Дел Реј е тука и изгледа како да е извлечен од соништата на Дејвид Линч. 

27-минутниот филм Тропико претставува вистинско уметнико дело.

И тоа како, вреди да се погледне.

 

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...