Ферари очила за сонце

Ако сте за лудо возење низ летото, каде без очилата за сонце?

Ферари модел ГТО, 260 евра

Ферари модел ГТО, 260 евра

Новата линија на рачно изработени очила за сонце со потписот на Ферари е хит за ова лето. Ако сте „за“ адреналинско лето, тогаш сте и „за“ овие тренди очила за сонце кои би можеле да бидат ваше заштитно оружје.

308 ГТС, 200 евра

308 ГТС, 200 евра

На изненадување на трендсетерите, цените се прифатливи.

275 ГТС, 260 евра

275 ГТС, 260 евра

 

308 ГТС, 290 евра

308 ГТС, 290 евра

 

Ферари Тестароса, 135 евра

Ферари Тестароса, 135 евра

x

Check Also

Авон со нови иновации во декоративната козметика

Козметичката компанија ја менува историјата на маскарите и воведува нова иновативна технологија ...