Фешн-кидс прави од децата познати модни фаци, испратете фотографија и ….

Бразилската Инстаграм страница Фешн-кидс (FashionKids) стана начин од детето да се направи модна ѕвезда.

fesn 4

Страницата ја лансираше Вилсон Доригон во февруари минатата година со цел да ги инспирира родителите како да го дотераат своето дете. На почетокот, се објавуваа фотографии од локалните деца под името Стил на денот, но за кусо време страницата привлече внимание кај 1,3 милиони следбеници.

fesn 3

fesn 2

Денес 95 отсто од фотографиите ги испраќаат самите родители од сите страни на светот.

fesn 1

Фешн-кидс добива секој ден по најмалку 400 фотографии, но само строго селектираните се објавуваат.

fesn 5

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...