Фитнес револуција (ВИДЕО)

Рибок и Ле Мајлс најавија соработка за нова револуција во фитнес опремата.

Најдобриот фитнес-бренд Рибок најави соработка со најнапредниот состав на фитнес-инструктори кои доаѓаат од Нов Зеланд, Ле Мајлс.

Во име на оваа соработка е направено и промотивно видео наречено Револуција.

x

Check Also

Зголемете го успехот на вашата онлајн продавница: Како до поголем успех и профит во онлајн просторот

Во време кога популарноста на онлајн сајтовите се зголемува од ден на ...