Најдоброто од вториот ден на миланската модна недела

Еве што го обележи вториот ден на миланската модна недела.

Меѓу другите, своите модели за пролет /лето 2015 ги претставија: Москино, Дискуеард, Макс Мара, Фенди, Емпорио Армани и Прада.

Барбиките на Москино

Барбиките на Москино

Сите бои на Дискуеард

Сите бои на Дискуеард

Шапките и световите на Макс Мара

Шапките и цветовите на Макс Мара

Листовите на Фенди

Листовите на Фенди

Синото на Емпорио Армани

Синото на Емпорио Армани

Истакнатите рабови на Прада

Истакнатите рабови на Прада

 

x

Check Also

& Other Stories ја претстави колекцијата за меѓу сезоните

Преземете го стилот инспириран од Лос Анџелес со дизајни од креаторите на ...