Фото –приказна на Ѓорѓи Десподов иснпирирана од Малефисент

Едиторијалот на Ѓорѓи Десподов е инспиран од приказната на новиот филм кој ќе излезе наскоро од Волт Дизни, а главната улога ја има Анџелина Џоли.

georgi 6

Инспириран од злобната вила Малефисент, едиторијалот го носи истиот наслов – Malificent.

georgi 5

„Главната цел ми беше да го доловам замисленото и сметам дека успеав во тоа со помош на шминкерката Милена Северкоска која пред извесен период го отвори своето атејле во Прилеп“, објаснува Десподов.

georgi 4

Модел во оваа прекрасна фото-приказна е убавицата Валерија Преспаноска.

georgi 3

georgi 2

georgi 1

 

x

Check Also

Топ моделот Риан ван Ромпеј ги претставува новите трендови на Zara

Риан ван Ромпеј е ѕвезда во новата кампања на Zara насловена Crossover дизајнирана за ...