Фото/ЖЕНА СО СТИЛ

Стилот на жената се огледува во секојдневниот живот, при извршување на секојдневните активности.

x

Check Also

E-banking како ново нормално при користење на банкарските услуги

Во последниве две години, како последица од глобалната пандемија, научивме како паметно ...