Романтична фотосесија на Зои Блаж во која љубовта ја води…

И во песната.
zoi 12
Облечена во модели од Њујоркер и Бершка, младата атрактивна пејачка Зои Блаж застана пред објективот на Стефан Соколовски за промоцијата на својата нова песна „Љубовта ме води“.

А ние ве водиме зад камерата.

zoi 11

zoi 10

zoi 9

zoi 8

zoi 7

zoi 5

zoi 6

zoi 4

zoi 3

zoi 2

zoi 1

x

Check Also

Кендал Џенер – лице на новата кампања на Мисони

Под сонцето на Мексико, во идилична атмосфера на пустината, топ моделот Кендал ...