Фотосесија за колекцијата„Блад“ на Златко Јовановски

За колекцијата Блад (Blood) на Јовановски, презентирана во Виена, позира Нора Мугај пред објективот на Марина Трајковска.

zlatko 5

zlatko 4

zlatko 3

zlatko 2

zlatko 1

x

Check Also

Поглед на новата спортска колекција од Guess

Моделката Натали Роузер позира во новата кампања на спортска облека Guess за ...