Ѓаволот носи Прада. Па што, носи и Лила

Црни, огромни, фенси и „Прада“.lila prada ocila za sonce
Очила за сонце за сите сезони. И нема утка во изборот.

„Ги носев неколку сезони, ама искрено поубави, црни големи очила ни слични не успеав да најдам…Толку многу го сакам овој модел!“, вели Лила.

Tолку многу што си купи исти, ама нови.
Арно викаат, тимот што победува не се менува. Ни модните додатоци кои ни сраснуваат при срце.

x

Check Also

(Видео) Зборови не се потребни: Погледнете како дивиот коњ му се заблагодари на својот спасувач

Вообичаена практика во многу делови на Романија е да се врзуваат предните ...