Ги сакаме мажите кои костумот што го носат го комбинираат со елегантни чевли од BATA

Сте одбрале, на пример, супер костум, за свечена пригода или пак за на работното место. Сепак, погледнуваме во чевлите и, што да видиме. Утка. За да ги одбегнете утките, „тркнете“ до BATA.

Ова се нашите четири елегантни фаворити (за сега) на машки чевли, кои се достапни и во кафена боја.

cevli 35

cevli 8

cevli 3

cevli 1

Достапни се во продавниците Bata во Скопје Сити мол и Рамстор мол. 

 

x

Check Also

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија

ТВ-серијата „Зоки Поки“ продолжува да ја освојува Скандинавија. По најавата за емитувањето ...