Ги сакаме овие грчки Мабу сандали!

Го сакате бохо-стилот? Тогаш ќе се вљубите во овие сандали наречени Мабу, рачно изработени во Грција под модната марка Марија БК.

Римјанките мабу се препознатливи по веселите врвци, украсите, ресичките, убавата кожа и бохо стилот. Достапни се на Нет-А-Портер (Net-A-Porter) по цена од околу 180 долари.

x

Check Also

E-banking како ново нормално при користење на банкарските услуги

Во последниве две години, како последица од глобалната пандемија, научивме како паметно ...