Долче и Габана пролет 2015

Гламур под чадорот

Разубавете си ги дождливите денови со парчиња облека и обувки наменети за дожд во весели бои и шарени дезени.

dozd 9

И на дождливо време може да се изгеда убаво. Колекциите на Долче и Габана и Хантер за пролет 2015 година, може да ни послужат како инспирација.

Гумени чизми, чадор и мантил за дожд во силни бои или со шарени дезени, лесно се комбинираат, а дури и кога се „распар“ изгледаат многу шик.

Долче и Габана пролет 2015

Долче и Габана пролет 2015

dozd1

dozd3

За дождливите пролетни денови во тренд се и гумените балетанки.

Хантер пролет 2015

Хантер пролет 2015

Кејт Спајд пролет 2015

Кејт Спајд пролет 2015

 

x

Check Also

Повеќе харизма во личниот стил, со помош на додатоци

За многумина, зборот „стил“ претставува термин резервиран за изглед како од списанија ...