Гламурно отворање на бутикот на Долче и Габана во Москва

Доменико Долче и Стефано Габана официјално го отворија новиот концептуален бутик во Москва. Отворањето беше прославено со луксузен коктел, а првата капсулна колекција беше изложена.

slika 16

slika 14

slika 15

slika 2

slika 4

slika 1

slika 5

slika 7

slika 8

slika 11

slika 9

slika 10

slika 13

slika 3

 

x

Check Also

Улична мода од Модната недела во Токио (ФОТОГАЛЕРИЈА)

За време на Модната недела во Токио, уличниот стил никогаш не разочарува! ...