Голем попуст во Original Marines на целата актуелна зимска колекција

Прекрасни модни парчиња за дечиња може да најдете, сега со голем попуст, во брендираната продавница на италијанската популарна модна марка Original Marines, лоцирана во Скопје Сити мол.

Имено, целата зимска колекција е на попуст од 30 отсто, а на тоа добивате и дополнителен попуст од 20 отсто.

Ќе се согласите, нели, станува збор за шопинг-понуда која не се одбива!

x

Check Also

Над 300 млади пливачи на Зимското национално првенство во мали базени

Зимско национално првенство во мали базени се одржа во Спортскиот Центар Борис Трајковски во ...