Големи попусти и изненадувања во Point Retail Park

Моменти за радост и љубов во Point Retail Park


Во пресрет на големиот празник Курбан Бајрам, првиот retail park во Македонија, Point, за сите посетители обезбеди многу изненадувања, попусти и акции.

За време на викендот сите закупци ќе понудат големи попусти и акции до 70% за сите Вие да можете да уживате во моментите на радост и љубов со вашите најблиски. Поминете го овој викенд во незаборавен шопинг во над 20 продавници, дополнително оваа сабота програмата ќе биде збогатена со маскоти, балони бонбони и други изненадување, затоа бидете дел од нашиот и ваш Point Retail Park и уживајте во понудата.

x

Check Also

Black Friday во Ramstore Mall

Дали сте подготвени за добар шопинг? Ние сме! Се ближи омилениот празник ...