Градското кино Милениум почнува повторно со работа (ПРОГРАМА)

Oд 17 јуни (четврток) Градското кино Милениум ќе почне повторно со работа. 

На репертоарот се наоѓа новиот дел од филмската сага „Брзи и бесни“, „Денови на гнев“ од Гај Ричи, драмата „Шарлатан“, современата верзија на класичниот роман на Чарлс Дикенс – „Твист“ и шведскиот анимиран филм „Безопашестиот Пеле“. 

 Билетите се достапни на билетарница во кино Милениум по цена од 150 денари. 
Повеќе информации и протокол: https://kinomilenium.mk/
РЕПЕРТОАР на кино Милениум (17-23.6.2021)

ЧЕТВРТОК (17.6.) – ПЕТОК (18.6.)

17:00 | ШАРЛАТАН (CHARLATAN) – времетраење: 118’
режија: Agnieszka Holland
19:30 | ДЕНОВИ НА ГНЕВ (WRATH OF A MAN ) – времетраење: 120’
режија: Guy Ritchie
22:00 | БРЗИ И БЕСНИ 9 (F9: THE FAST SAGA) – времетраење: 135’
режија: Justin Lin

САБОТА (19.6) – НЕДЕЛА (20.6.)

13:00 | БЕЗОПАШЕСТИОТ ПЕЛЕ (PELLE SVANSLOS) – времетраење: 67’
режија: Christian Ryltenius
15:00 | ТВИСТ (TWIST) – времетраење: 90’
режија: Martin Owen
17:00 | ШАРЛАТАН (CHARLATAN)
режија: Agnieszka Holland
19:30 | ДЕНОВИ НА ГНЕВ (WRATH OF A MAN )
режија: Guy Ritchie
22:00 | БРЗИ И БЕСНИ 9 (F9: THE FAST SAGA)
режија: Justin Lin

ПОНЕДЕЛНИК (21.6.) – СРЕДА (23.6.)

17:00 | ШАРЛАТАН (CHARLATAN)
режија: Agnieszka Holland
19:30 | ДЕНОВИ НА ГНЕВ (WRATH OF A MAN )
режија: Guy Ritchie
22:00 | БРЗИ И БЕСНИ 9 (F9: THE FAST SAGA)
режија: Justin Lin

x

Check Also

МУЗИЧКИ БЛОК [НОЕМВРИ] ВО МКЦ

Од кога се немаме видено во сала 25 мај! Ви најавуваме 2 ...