Грејс Елизабет е лице во новата кампања на Estee Lauder

Новиот ангел на Викторија сикрет, Грејс Елизабет, е главно лице во рекламната кампања на Estee Lauder за ноќна нега – Advanced Night Repair. 
Од популарната козметичка марка ни доаѓа нов топ производ – серум за ноќна нега.
Освен со фотосесија, кампањата е поддржана и со видео. 

 

 

 

x

Check Also

Дрогериите dm донираа новогодишни пакетчиња за деца од Тетово, Битола и Скопје

Дрогериите dm и годинава традиционално организираа новогодишен караван под мотото „ЗАЕДНО едни ...