Грубата архива на Ријана (ФОТО)

Јунското издание на списанието „Зу“ (Zoo) си го поткрена тиражот со своевиден мозаик од фотографии на кои Ријана изгледа непристојно.

rijana 1

Ништо ново и ништо страшно што се однесува до шоу-бизнизот, на кој припаѓа и актрактивната Ријана.

rijana 6

Ако немате попаметна работа, „прелистајте“ го „мозаикот“ од кој треба да научиме како не треба. А како треба? Ријана, очигледно знае подобро и од издавачот и од нас.

rijana 5

rijana 4

rijana 3

rijana 2

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...