Хит чанта од PARFOIS: Keep art alive!

Чантичките со принт од уметнички слики или со уметнички пораки, се голем тренд за оваа пролет, а во пролетната колекција на PARFOIS (достапна во продажба) најдовме модел кој воодушевува и со принтот и со пораката.

Малата чантичка од  PARFOIS сепак, собира доволно од нужните предмети благодарение на двете внатрешни прегради. Може да ја носиме преку рамо или пак, околу рака.

Пораката – Keep art alive!, дополнително не мотивира да ја носиме секаде со нас, во секоја пригода.

Достапна е во продажба во продавниците PARFOIS, како и во онлајн продажба – ТУКА.

x

Check Also

Фолтин на минусни температури ја собра Битола на Зимска приказна

Синоќа во Битола со големиот концерт на Фолтин започна “Зимска приказна” проект ...