Print

Хит-играчките The Grossery gang пристигнаа во продавниците „Крш“

Како ви се допаѓаат ликовите на  „Мувлосаните“ (The Grossery gang)? И ние не можеме да им одолееме на тие слатки фацички кои ги освоија срцата на децата ширум светот.

Овие хит играчки сега се достапни во продавниците на Крш.

Соберете ги сите пред да „мувлосаат“!

 

Крш тц Рамстор, Крш ГТЦ сутерен, Крш тц Зебра, Крш Скопје сити мол, Крш Капитол мол, Крш Веро центар, Крш Сума Куманово и Крш Ситицентар Гостивар. 

 

x

Check Also

Извојувајте ја главната „Шопинг победа“ преку плаќање со HalkPay на Халкбанк

Халкбанк АД Скопје со секој проект покажува дека е банка на луѓето. Од ...