Хит рекреација на вода: Stand up paddle boarding, сте пробале ли?

Веслањето на даска наречено Stand up paddle boarding е хит низ светот. Станува збор за спортска рекреација во вода, која е забавна и која многу опушта.

daska 3

Да стоите на даска за сурфање не е лесно, да го држите телото во рамнотежа и при тоа да го активирате секое мускулче. Супер забавен начин за одржување на формата во текот на летните денови, доколку сте на море. И уште една предност – секако дека после ваквите активности ќе фатите добар тен.

daska 7

На paddle boarding даската не морате само да веслате, би можеле, на пример, да практикувате и јога.

daska 5

daska 4

Доколку сте во можност пробајте ја оваа спортска рекреација. И вистински ќе уживате во топлите денови.

x

Check Also

Искористете го вашиот биоритам за да ги „стопите“ килограмите

Можеби не сте знаеле дека можете да го искористите вашиот биоритам за ...