Единствен поглед на светот: Холс Калеидоскоп

Не само што се тренди, нудат поинаков поглед на животот!kaleidoskop 1
Наместо стандардни леќи овие очила имаат кристални призми, па оној што ги носи има посебна перцепција на своето опкружување.
kaleidoskop 3
Со овие очила се гледа како преку еден калеидоскоп, а тоа овозможува уникатно бегство од здодевноста и секојдневието.

kaleidoskop 5

x

Check Also

Мини Маус манија: венчиња за коса на најпознатите марки

Што имаат во оваа сезона заедничко Гучи, Прада, Диор, Марк Џејкобс, Миу ...