House и techno забава на 30ти јуни за сите клабери ќе се одржи на Средно Водно

 

Nicole Moudaber, Better Lost Than Stupid и Denis Cruz се имињата кои ќе бидат на големата забава на 30ти јуни, на Средно Водно во Скопје, како дел од уште една Win Music Freedom приказна.

Win Music Freedom се труди да создаде забава над вашите очекувања. Вашата доверба е главниот мотивирачки лифт кој високо го крева ентузијазмот и сите во тимот го чувствуваат за следната забава. Имињата кои се претставуваат  ќе имате можност да чуете нов и светски актуелен звук.

Win Music Freedom со вас љубителите на електронската музика веќе имаат изградено нераскинлива врска. Токму вашиот ентузијазам е повторно мотив да ги надминеме сите очекувања. Од тие причини решија да ве запознаат со имиња кои во моментов се глобално популарни со својот нов и свеж house и techno звук.

 

 

x

Check Also

Битолско чоколадно млеко со 10 витамини за поздраво детство (ФОТО ВЕСТ)

Внесувањето здрави и корисни состојки што го поттикнуваат развојот на детскиот организам ...