Идеи за велигденски декорации: од картонска кутија за јајца направете украси

Велигден е пролетен празник по чиј повод децата ќе можат да организираат бројни интересни активности, поточно креативна изработка на декорации во кои заедно ќе уживате.

А бидејќи за Велигден купуваме повеќе јајца, главниот материјал за оваа декорација не би требало да недостига.

Овојпат можете на одличен начин да ги искористите картонските кутии за јајца, зашто од нив е можно да се направат бројни декорации.

Повелете иснпирација.

 

x

Check Also

Помеѓу науката и технологијата: Нови иновативни производи како подобро решение за пушачите  

  Долго очекуваниот крај на 2020-та година, година која популарно е прогласена ...