Играчките од хит серијата Super Wings пристигнаа во продавниците „Крш“

Врзете ги сигурносните ремени, полетуваме! Супер авионите од популарната серија Super Wings пристигнаа во продавниците „Крш“.

 

Знаете за што зборуваме, нели? Впрочем, прашајте ги децата! Станува збор за играчките-ликови од анимираната серија Super Wings, полна со акција и авантура. Тука е и Jett кој доставува пакетчиња на децата од целиот свет.

Низ патувањата на Jett и неговите пријатели, децата запознаваат различни земји, градови и култури, но се учат и на најважните животни вредности како што се пријателството, меѓусебната помош и соработката.

 

Побарајте ги најпосакуваните играчки од хит серијата Super Wings во продавниците „Крш“ – Крш бебе Веро центар, Крш тц Рамстор, Крш ГТЦ сутерен, Крш тц Зебра, Крш Скопје сити мол, Крш Капитол мол, Крш Веро центар, Крш Сума Куманово Крш Ситицентар Гостивар и Крш Remall во Тетово.

 

 

 

x

Check Also

На слончето на Халкбанк му треба име! Биди кум на новата маскота за Детско штедење и можеш да добиеш 10.000 ден

Во октомври, месецот на штедење, Халкбанк ја претстави својата нова маскота за ...