Ирина Шаик претера со тесниот градник: градите кренати, ама кожа се „разлева“ од сите страни

За среќа нема ниту грамче повеќе на себе за да се „разлева“ сало на сите страни, како што обично се случува кога ќе се облече претесен фустан или градник.

ирина 1

Иако ретко греши во изборот на облека, Ирина Шаик наседна на штосот: тесен градник – (визулено) поголеми и поцврсти гради. Штос кој често го гледаме и кај девојките од нашите улици кои со желба да се „корегираат“ градите со помош на супер-тесниот градник ги потенцираат само килограмите наталожени околу половината.

ирина 2

На изложбата на прочуениот фотограф Питер Линдберг во Њујорк, топ моделот несакјаќи покажа дека никој не е совршен.

ирина 3

 

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...