Сексапилен динамит:Ирина Шаик

Кога Ирина Шаик позира за рекламна кампања на моден бренд, динамитот е веќе пуштен.
Погледнете ја новата фотосесија пролет/лето 2013 на „Дајнамит“.

Irina

Irina

Irina

Irina

Irina

x

Check Also

Романтична фотосесија на Џиџи Хадид за Allure

Водечкиот модел Џиџи Хадид ја завршува годината со уште една насловна страница, ...