Искористете го попустот на најдобрите контактни леќи со диоптер или во боја!

Време е за паметен шопинг, а од „Бета Медико“ ни стигнува убава вест – контактните леќи сега може да ги купите со попуст!

Понудатa ги опфаќа, само леќите, боите и диоптриите што се наведени, додека сите други бои, диоптрии и леќи во боја без диоптрија се со редовна цена.

Леќи на попуст:

Air Optix Aqua -0.75 – 799,00 денари

Контактни леќи во боја:

Freshlook colors misty gray -3.50 – 899.00 денари
Freshlook colorblends brilliant blue +0.75 – 899.00 денари
Freshlook colorblends blue +1.00 – 899.00 денари
Freshlook colorblends true sapphire +1.25- 899.00 денари
Freshlook colorblends tirquoise +1.75 – 899.00 денари

 

Повеќе информации може да добиете на Фејсбук страницата на БетаМедико

https://www.facebook.com/BetaMedicoTrading/ или на телефоните (02)3239218 и (02)3217718

x

Check Also

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Сончев период, па пак многу студено време, како да ја надминете вознемиреноста?

Променливото време продолжува и во следните денови. Променливото, а студено време, влијае ...