Исти како мама: 5 слични модни изгледи за мајки и деца од H&M 

Новата кампања на модната марка H&M е насловена Mini-Me. Колекцијата содржи модни парчиња за мајки и девојчиња и момчиња.
Главно лице на кампањата е романскиот топ модел Андреја Дјакону. 
Погледнете како изгледаат летните изгледи од H&M за компатибилни дотерувања на мајки и деца. 

x

Check Also

„МакеДокс“ ги најави програмите Земја во фокус – Германија, Чешка вечер и Детската програма

Десетгодишниот јубилеј на „МакеДокс“ се преклопува со два значајни јубилеи за слободата ...