Ив Сен Лоран каков до сега не сте го виделе (ВИДЕО)

Се што сакате да дознаете за легендарниот моден креатор Ив Сен Лоран, ќе дознаете во 2014 година кога ќе излезат дури два филма посветени на Лоран.

Едниот филм е насловен Сен Лоран, а вториот Ив Сен Лоран. Иако имаат речиси идентични наслови, првиот повеќе обработува детаљи од неговиот професионален живот, додека вториот е насочен кон пикантериите од приватниот живот на креаторот.

Во продолжение погледнете ја најавата за најочекуваниот моден филм за 2014 година – Ив Сен Лоран.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...