Изглед на денот: Карли Клос на Модната недела во Париз

Инаку, овие кожени панталони со предимензиониран крој веќе ги видовме на ревијата на Hyke.

x

Check Also

Еко-Свест: Дрвото можеби грее најевтино и најубаво, но е тивок убиец

Поради намалената економска моќ дури три четвртини од населението во земјава се ...