Долче Габана

Излог: 22 модели на чевли кои мирисаат на пролет 2015

Цветови и силни бои, пролетниот тренд зрачи од чевлите на познатите модни куќи кои преку нежните модели ја најавија женственоста за потоплите денови.

Симон Роша

Симон Роша

Веселите бои на трендовските чевли не мора да се грижите да ги „спарите“ со облеката. Оваа сезона чевлите на нозете треба да дречат. Може да ги искомбинирате со цветни фустани, жолти или розови сакоа, зелени панталони па дури и со „откачен“ џинс. Појодвна инспирација е пролетната градина и сите бои во неа.

Маноло Бланик

Маноло Бланик

 

Инспиријате се од актуелните колекции.

 

 

x

Check Also

E-banking како ново нормално при користење на банкарските услуги

Во последниве две години, како последица од глобалната пандемија, научивме како паметно ...