Ја препознавате?

Промена на косата и неколку килограми повеќе се повеќе од доволни да станете непрепознатливи како во случајов Џенифер Анистон.

jenifer 3

Славната руса коса на глумицата е скратена, со „ситно“ килограми повеќе на себе таа веќе изгледа како да е друга личност. Поточно, како да е обична девојка од предградието.

henifer 2

Сепак, не станува збор за промена на имиџот туку за потребите за улогата во филмот „Squirrels to the Nuts“ кој сеуште се снима.

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...