Јога изгледот на Хали Бери

Дури и ѕвездите се будат од карантинската фаза и ако од една страна почнуваат да излегуваат внимателно, секогаш заштитувајќи се со маска и ракавици, од друга страна тие продолжуваат да ги практикуваат корисните навики кои ги практикуваат и во периодот на изолација.

За Хали Бери тоа значи многу тренинг, но и медитација и јога. Најдобро се практикуваат со облека дизајнирана за атлетика од удобни материјали.

Целото видео со глумицата погледнете го – ТУКА. 

x

Check Also

Енио Мориконе напишал проштално писмо: „На мојата сопруга Марија најболно збогум“

„Не сакам да ве вознемирувам“. Во тивок стил кој што го карактеризираше ...