Кајли Миног го претстави својот календар за 2014 година (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Во секси издание и воглавно лежерни комбинации, пејачката го претстави својот календар за 2014 година.

Kylie-Minogue-61

За разлика од календарите на нејзините колешки, во календарот на Кајли нема голотија.

Kylie-Minogue-14

Kylie-Minogue-1

Kylie-Minogue-2

Kylie-Minogue-3

Kylie-Minogue-4

Kylie-Minogue-5

Kylie-Minogue-6

Kylie-Minogue-11

Kylie-Minogue-12

Kylie-Minogue-7

Kylie-Minogue-8

Kylie-Minogue-9

Kylie-Minogue-13

x

Check Also

Македонската убавица Елена Анѓеловска – втора на Мис Глоуб

Македонската мисица Елена Анѓеловска беше избрана за втора придружничка на изборот „Мис ...