Како би изгледале автомобилите да беа супермодели

Сериите на фотографии на Американката Викторија Пашут продолжуваат да го воодушевуваат светот со креативноста и споредбите.

Ферари

Ферари

По наградуваните серии на фотографии насловени „Што ако девојките беа интернет пребарувачи“ и „Што ако момчињата би биле интернет мрежи“, следува уште една возбудлива фотосесија – Што ако автомобилите беа супермодели.

Астон Мартин

Астон Мартин

Уживајте во споредбите.

 

x

Check Also

E-banking како ново нормално при користење на банкарските услуги

Во последниве две години, како последица од глобалната пандемија, научивме како паметно ...