Како да направите новогодишни украси и елкички од макарони (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Со малку криеативност и неколку пакетчиња различни макарони може да дизајнирате сами уникатни новогодишни украси.

Украсите направени од макарони се толку оригинални што нема никого да остават рамнодушен, најмалку децата. Се прават лесно, се што ви е потребно се неколку различни видови макарони, боја по желба, и секако макароните наречени „машнички“ и „школки“.

Фотографиите можат да ви послужат за инспирација.

x

Check Also

Топ 5 видеа за оригами, одлична забава и за децата во изолација

Барате креативна забава во периодот на домашна изолација? Или забава за вашите ...