Како да станете врвен шминкер или фризер?

Инвестицијата во знаење, нови вештини, е најголемата вредност која може да ја добие еден човек, желен за работа и успех, особено во време кога луѓето се опседнати со убавината.

Можноста да стекнете практични знаења и мајсторски вештини, за да станете професионален фризер и шминкер, е најдоброто нешто што можете да го направите за себе, доколку имате интерес и се гледате себеси во овие дејности.

Во ново-отворениот центар за едукација АКТ, деновиве се врши упис на кандидати за обуки за професионални шминкери, основна и мастер обука, едукација за шишање и стајлинг, ндаградба на нокти, ботокс на трепки и многу повеќе. Обуките ги спроведуваат искусни професионалци од земјава и странство, лица со големо практично исксуство, и со искуство на едукатори.

Кандидатите ќе се стекнат со вештини и знаења, кои ќе им овозможат самостоен професионален ангажман, а по завршената обука добиваат релевантен сертификат.

Едукацијата во АКТ, е резултат на 18 годишното практично искуство, на работа со најразлични клиенти, на бројни задоволни клиенти, на однос на доверба и разбирање, што е најважно во овој исклучително интересен и сензитивен сегмент-женска нега и убавина.

Едно од омилените скопски места за нега и убавина, Студио Акт кое и го основа центарот за едукација АКТ, деновиве прослави јубилејни 18 години од своето успешно работење.

Истовремено центарот за едукација АКТ го најави и ексклузивниот еднодневен MAKE UP MASTER SHOW + workshop со балканскиот шампион во шминка за 2018 година, г-ѓата Сандра Николетич, кој ќе се одржи на 23 декември, а за кој резервации можат да се направат до 10.12.2018 на телефон 071 227 891.

Центар за едукација АКТhttps://www.facebook.com/centarzaedukaciiakt/

Ул. Димо Хаџи Димов бр.107, Кисела Вода- Скопје

контакт 071 227 891

x

Check Also

Сите се луди по новиот тренд на коса за есен 2020, од Џенифер Лопез до Кејти Холмс

Се прашувате кој е најголемиот тренд меѓу фризурите за есен 2020 година? ...