Како се снимаше календарот на „Пелистерка“ за 2015 година

Уживајте во видеото зад сцената на снимањето на календарот на Пелистерка, со сензуалноста на Маријана Станојковска, Аделина Тахири и Тамара Тодевска.

x

Check Also

Невидено ниски цени на Sport Vision Bazaar!  

  Спортската сала „Расадник“ е местото каде ќе може да ја посетите ...