Како ви се допаѓа фустанот на Маја Поцевска? (ФОТО)

Необичната креација е дело на Наташа Петровска.

maja 1

За свадбата на Андријана Будимир водителката Маја Поцевска се стокми во сино-црна комбинација која ја дополни со син накит.

maja 2

Како ви се допаѓа изборот на Маја?

maja 3a

 

Маја и Андријана: Адријана Будимир во креација на Тања Кокев

Маја и Андријана: Андријана Будимир во креација на Тања Кокев

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...