Како ви се допаѓа новиот изглед на Зои Блаж?

„Од денес за мојата шминка се грижи и Бадев“, вели пејачката.zoi 1
Зои Блаж не се откажува од негата и мејк-ап третманот кој го добива во студиото „Вики Батерфлај“, ама денес ја видовме во поинакво издание кое се должи на Бадев.
„За фризурата и понатаму останува да се грижи студио Бјондина“, додава Зои.
zoi 2
И? Како ви се допаѓа промената?

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...