Капсулна колекција на Шарлот Олимпија за Денот на вљубените

Очигледно суперкреативната Шарлот Олимпија не испушта ниедна пригода за да лансира нова линија адаптирана на вкусот на потрошувачката манија.

Купидон

Купидон

Потрошувачкото лудило на различни модни додатоци со срциња е резервирано за Свети Валентин, а Шарлот Олимпија е секогаш подготвена да понуди иновативни парчиња поврзани со темата на „лудилото“.

Капсулната колекција содржи чанти и чевли, секако со срценца, вртоглаво високи потпетици за љубовен состанок кои се прилично непрактични кога е во прашање одењето.

Љубов

Љубов

so2

 

Чантите?

Да кажеме дека има место за еден мобилен телефон и кармин.

Пандора

Пандора

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...