Капути од вештачко крзно, најубавите се во Mango

Деновите стануваат се постудени, и време е да размислуваме за топол капут. И оваа сезона на сцената се ѕвезди бундите од вештачко крзно.

Во Манго најдовме гламурни и топли модели кои се во знакот на сивата, сината и коњак-нијансата. Се разбира, неизбежни се и трендовските модели со животински принт, особено со леопард-принт кој го обележа првиот дел на сезоната.

Што Манго ни носи, погледнете во продолжение.

x

Check Also

Листа на желби: Летна чанта од MANGO

Какошто деновите стануваат се потопли, размислуваме за летна, лесна чанта, иста онаква ...