Кога голотијата е уметност: нова фотосесија на Кели Брук

Таа е сосема гола. Но, ајде најдете барем една вулгарна нота во овие фотографии.кели 1
Тоа би било како да барате игла во „брдо“ сено.
Во турското издание на јунскиот број на списанието GQ, Кели Брук позира како од мајка родена. И уште еднаш докажува дека заслужува да се најде на листата на најплатените модели.

кели 6

кели 5

кели 3

кели 2

x

Check Also

Кралски изглед на денот: Плисираната сукња на Летиција од Шпанија

Летиција од Шпанија, 49, е неприкосновена во модната естетика која инспирира. Овојпат ...